Vad är Cash-Out?

Sedan Bet365 först introducerade tjänsten på spelmarknaden har Cash Out-funktionen blivit alltmer populär. Spelaren kan avsluta ett spel innan det är avgjort med hjälp av Cash Out, eller close game som det kallas på engelska. Du kan till exempel satsa på slutresultatet i en fotbollsmatch och sedan avsluta ditt spel före slutresultatet.

Cash Out gör spelandet mer anpassningsbart. Det minskar också risken för att förlora allt. Lägg därtill att spelandet kan bli mer njutbart i allmänhet.

Ett specifikt exempel på Cash Out

Låt oss anta att du har satsat 400 svenska kronor på att hemmalaget ska vinna och att oddset är 1,9 för detta. Det är oavgjort i mitten av andra halvlek och bortalaget har spelat bättre än väntat. Du får en hemsk känsla i magen och bestämmer dig för att göra ett Cash Out. Låt oss säga att du tjänar 160 kronor som ett resultat av denna åtgärd. Det betyder att du skyddade en del av din investering samtidigt som du eliminerar risken att förlora allt.

Vad är viktigt med en Cash-Out-funktion?

Det finns några saker att tänka på när det gäller Cash Out. Det viktigaste är att inte alla bookmakers erbjuder denna funktion (även om många gör det nu för tiden). För det andra är det också viktigt att veta att oddsen vid tidpunkten för Cash Out kan vara annorlunda än de odds du ursprungligen satsade på. Detta beror på att oddsen ständigt förändras när spelet fortskrider.

Den sista saken att tänka på är att det kan finnas en gräns för hur mycket pengar du kan ta ut. Vissa bookmakers tillåter till exempel bara att du får ta ut 50 % av din ursprungliga insats.

Vilka är de bästa spelbolagen med Cash-Out?

Det finns många bra spelbolag som erbjuder Cash Out, men här är våra fem bästa:

1. Bet365

2. William Hill

3. Ladbrokes

4. Coral

5. Paddy Power

Dessa är alla bra företag som erbjuder ett brett utbud av sporter och marknader att satsa på. De har också alla bra odds, vilket är viktigt för alla spelare.

Fördelar med Cash Out

Det finns många fördelar med att använda Cash Out. Den viktigaste är att det gör det möjligt för spelarna att ta kontroll över sina insatser. De kan också minska risken att förlora allt.

Cash Out gör också spelandet mer anpassningsbart och roligare. Det är en bra funktion för alla spelare. Det finns många bra spelbolag som erbjuder Cash Out.

Fördelar med Cash Out:

  • Minskar risken
  • Underhållande och flexibelt
  • Du kan hitta annat med högre spelvärde

Olika Varianter av Betting med Cash-Out

Det finns olika typer av insatser som du kan göra med Cash Out. Det vanligaste är pre-game-satsningen. Det innebär att du gör en satsning innan spelet börjar.

Du kan också göra live-spel, vilket är spel som du gör medan spelet pågår. Dessa är oftast mer spännande eftersom du inte vet vad som kommer att hända härnäst. Du kan också ta ut pengar från dessa satsningar om du vill.

Automatisk Cash Out

Vissa bookmakers erbjuder nu en automatisk Cash Out-funktion. Det innebär att bookmakern betalar ut ditt spel åt dig om det når ett visst belopp eller odds. Om du till exempel satsar 100 kronor på att ett lag ska vinna och de ligger under kan bookmakern automatiskt betala ut ditt spelet åt dig.

Detta är en bra funktion eftersom det innebär att du inte behöver oroa dig för att själv lösa ut din insats. Bookmakern kommer att göra det åt dig.

Ingen rättighet att få stänga Spel

Många tror att spelbolaget är skyldigt att ge dig möjlighet till cash-out. Men om du har spelat ett tag kommer du att märka att det inte alltid är tillgängligt, oavsett om du spelar hos Bet365, Unibet eller någon annan större bookmaker. Utbetalning är en tjänst som vissa spelbolag ger spelarna när de anser att det är mer klokt för dem att låta dem stänga spel. Att använda funktionen matematiskt hjälper dig därför inte eftersom företaget annars aldrig skulle erbjuda dig möjligheten att avbryta satsningar.

Hur fungerar Cash Out?

När du gör ett spel gör du i princip en gissning om vad som kommer att hända i framtiden. Om din gissning visar sig vara korrekt vinner du pengar. Men om den inte stämmer förlorar du din insats.

Med Cash Out kan du avbryta ditt spel innan händelsen äger rum. Det innebär att om din gissning visar sig vara fel förlorar du inga eller mindre pengar. Och om den är korrekt kommer du fortfarande att tjäna pengar.

Hur mycket pengar du får beror på oddsen vid tidpunkten för Cash Out. Om oddsen har ökat sedan du gjorde ditt ursprungliga spel får du mer pengar än din insats. Men om oddsen har sjunkit får du mindre pengar än din insats.

Hur mycket pengar du får beror också på hur mycket du satsade. Ju mer du satsar, desto mer pengar kan du potentiellt vinna eller förlora.

Är Cash Out tillgängligt för alla spel?

Nej, Cash Out är inte tillgängligt på alla spel. Det är endast tillgängligt på vissa marknader och sporter.

För att se om Cash Out är tillgängligt på en viss marknad eller sport är det bara att leta efter Cash Out-symbolen bredvid spelet. Om den finns där kan du använda Cash Out på den marknaden eller sporten.

Bettingsidor med Cash Out

Det finns många bra bookmakers som erbjuder Cash Out.

Cash Out är en bra funktion för alla spelare. Det är ett bra sätt att ta kontroll över dina insatser och göra spelandet roligare. Det finns många bra bookmakers som erbjuder Cash Out, så du hittar säkert en som passar dig.