På den svenska spelmarknaden dyker det ständigt upp nya bettingsajter, vilket är något som spelarna uppskattar eftersom det innebär nya oddsbonusar och nya möjligheter. Här är en lista över de bästa nya bettingsajterna under 2022.

För varje år som går expanderar marknaden för bettingföretag och nya bettingsajter kommer in på marknaden. Den ökande populariteten för vadhållning och odds samt avskaffandet av Sveriges spelmonopol tyder på att denna trend är här för att stanna. År 2022 finns det ett antal utmärkta nya bettingsidor som spelarna bör kolla in.

De bästa nya bettingsajterna för år 2023

Bettingutbudet i Sverige håller idag en väldigt hög nivå, både bland spelare och spelbolag. Detta beror till stor del på att det svenska spelmonopolet har avskaffats, vilket har gjort det möjligt för nya företag att komma in på marknaden och erbjuda innovativa produkter.

I den här artikeln tar vi en titt på några av de bästa nya bettingsajterna i Sverige för 2022. Vi har baserat vårt urval på ett antal faktorer, bland annat bonusar, odds och spelutbud.

Fördelar med Nya Bettingsidor

Så vad finns det då för fördelar med att välja ett helt nytt spelbolag jämfört med de redan etablerade? Det mest uppenbara svaret är att du ofta kan få bättre bonusar genom att registrera dig hos ett nytt företag. Dessutom är dessa företag ofta mycket aggressiva i sin marknadsföring och vill locka till sig så många kunder som möjligt. Detta innebär att de ofta erbjuder mycket bra odds på en mängd olika marknader.

Nackdelar med Nya Bettingsidor

Nackdelen med att välja nya bettingsajter är att de inte alltid är lika pålitliga som de större, mer etablerade företagen som man känner till väl. Det beror inte på att de skulle lura sina spelare på något vis, utan på att de ännu inte har hunnit bygga upp ett gott rykte inom spelvärlden. Dessutom har nya företag ofta färre betalningsalternativ och kundtjänsten kan ibland vara mindre effektiv.

Fördelarna med att välja nya bettingsajter överväger dock oftast nackdelarna. I och med dagens krav på svensk licens, som garanterar en mycket hög säkerhet för dig som spelare så kan du alltid räkna med att ett bolag som går under svensk spellicens går att lita på.

Vad krävs av ett nytt spelbolag 2023?

Konkurrensen på den svenska spelmarknaden är stenhård och det gäller verkligen att man sticker ut för att lyckas som ett nytt spelbolag. Det betyder att du måste erbjuda något speciellt, oavsett om det är riktigt bra odds, ett brett utbud av spel eller lukrativa bonusar.

För att få en svensk spellicens år 2022 måste du uppfylla ett antal krav. Dessa inkluderar att ha lämpliga system på plats för ansvarsfullt spelande, samt att tillhandahålla information om ditt företag och dess verksamhet. Detta så att spelarna tydligt ska kunna se vem som står bakom företaget.

Välkomstbonus hos nya bettingsidor

Att locka med en bonus är någonting som nästan alla spelbolag gör idag, men som är extra viktigt för de som är helt nya. Det är nämligen en av de få saker som verkligen kan få dig att sticka ut från konkurrenterna.

Det finns två typer av bonusar som nya bettingsajter ofta använder för att locka spelare; välkomstbonusen och insättningsbonusen. Välkomstbonusen ges vanligtvis när du registrerar dig hos ett företag och kan vara i form av free spins, ett gratisspel eller en kombination av båda. Insättningsbonusen ges vanligtvis när du gör din första insättning och är ofta en matchning av din insättning upp till ett visst belopp.

Om du till exempel registrerar dig på en ny bettingsajt och gör en första insättning på 100 kronor får du en välkomstbonus på 100 kronor. Detta innebär att du har totalt 200 kronor att spela för.

Naturligtvis finns det alltid villkor som gäller för bonusar, till exempel omsättningskrav, som du alltid bör vara medveten om innan du accepterar en bonus.

Nya spelbolag med höga odds

Att leverera en lockande bonus är inte bara allt, utan det krävs även att man som spelbolag erbjuder tillräckligt höga odds som lockar spelarna att stanna kvar även när bonusen är förbrukad. Och eftersom den svenska spelmarknaden blir allt mer konkurrensutsatt är de nya bettingsajterna alla med i kapplöpningen om att erbjuda de bästa oddsen.

Det behöver dock inte bara vara höga odds som lockar, utan det kan även hänga på vilken typ av odds som erbjuds. Vissa föredrar att satsa på sport, medan andra föredrar betting på andra typer av evenemang eller händelser. Därför måste ett nytt spelföretag också erbjuda bra odds på de marknader som intresserar spelarna mest.

Nya bettingsidor i mobilen

Att lägga sina spel i mobilen är något som de flesta spelarna gör idag, vilket innebär att en bra mobilupplevelse är A och O för ett nyetablerat spelbolag. Detta beror på att spelarna vill kunna göra insatser snabbt och enkelt utan att behöva navigera på en komplicerad webbplats.

Att bettingsidan finns i form av en app blir också allt viktigare. Detta gör hela spelupplevelsen smidigare och mer användarvänlig. Så för ett nytt bettingföretag är det viktigt att se till att webbplatsen inte bara är optimerad för mobila enheter, utan också att man har en app tillgänglig.

Nya bettingsidor med rutin

När nya spelbolag lanseras på de svenska marknaden idag är det inte ovanligt att det är stora bolag med andra redan etablerade varumärken som står bakom dessa. Detta ger de nya bettingsajterna en viss rutin i sin verksamhet, vilket är en fördel jämfört med företag som startar från grunden.

Detta är särskilt tydligt när det gäller kundservice. Ett företag med erfarenhet av kundservice kan erbjuda en mycket bättre service än ett företag som startar från grunden. Detta beror på att de vet vad spelarna vill ha och behöver.

Det man dock måste tänka på när detta sker är att den nya bettingsidan då troligen går under samma licens som de övriga varumärkena, vilket innebär att det kan finnas en risk att du inte kan nyttja deras bonus.

Nya bettingsidor som följer trender

Att hänga med i trenderna som finns i spelvälden är oerhört viktigt för att kunna leverera en bra bettingsida. Detta beror på att du vill försäkra dig om att du erbjuder samma produkter och tjänster som dina konkurrenter

En trend som växer i popularitet är livebetting. Denna typ av betting gör det möjligt för spelare att satsa på händelser medan de sker, vilket kan ge en extra nivå av spänning till upplevelsen. Så för ett nytt bettingföretag är det viktigt att se till att de erbjuder live betting som en av sina produkter.

En annan trend som växer är e-sport. Här satsar spelarna på videospelmatcher och marknaden växer snabbt. Så ett nytt bettingföretag måste se till att de har en eSports-sektion på sin webbplats om de vill bli framgångsrika.

Spela utan konto hos nya spelbolag

Att slippa krångliga registreringsprocesser är även det någonting önskvärt från dagens spelare. Detta beror på att de vill kunna börja spela så snabbt som möjligt utan att behöva fylla i några formulär.

Därför erbjuder nya bettingföretag ofta möjligheten att spela utan konto. Detta innebär att du inte behöver gå igenom besväret med att registrera ett konto, vilket kan spara dig mycket tid.

Cash out hos nya spelbolag

Cash out är en funktion som innebär att du kan få tillbaka dina pengar från ett spel innan evenemanget är slut. Detta kan vara användbart om du tror att evenemanget kommer att sluta på ett visst sätt, men du är osäker och vill minimera dina förluster.

Att kunna erbjuda denna funktion till sina kunder kan ge ett extra plus i kanten som gör att spelarna väljer just deras sida istället för konkurrenterna.

BetBuilder hos nya spelbolag

BetBuilder innebär att du kan kombinera olika insatser till en för att skapa en mer komplex insats. Detta kan vara ett bra sätt att maximera dina potentiella vinster från en enskild händelse, där du kanske vill spela på såväl slutresultatet, vem som gör det första målet samt hur många hörnor det blir under en och samma match.

Nya spelbolag bör erbjuda denna funktion till sina spelare, eftersom det är något som blir alltmer populärt. Det kan göra spelupplevelsen roligare och mer spännande, och det gör det också möjligt att du kan skapa mer komplexa satsningar som kan leda till större vinster.

Nya spelbolag med Swish

En av de absolut med uppskattade betalningsmetoderna idag är Swish. Det är en mobil betalningsmetod som gör det möjligt att snabbt och enkelt överföra pengar mellan två personer, eller i det här fallet dig och spelbolaget.

Den här typen av betalningsmetod blir allt populärare eftersom den är snabb och bekväm. Så nya spelföretag bör definitivt erbjuda detta som ett betalningsalternativ på sin webbplats.