Välkommen till vår sida som är tillägnad de bästa spelbolagen för livebetting. Vi har sammanställt en lista över de bästa live betting-sidorna och live-spelen på den svenska marknaden.

Bettingsidor med Livebetting

I takt med att intresset för spel har ökat så har spelbolagen försökt erbjuda allt snabbare och mer specifika spel till sina kunder. Här kommer liveoddsen in i bilden. Liveodds, även kallat, livebetting innebär spelobjekt som du itne behöver lägga innan en match startar, utan som du kan spela på under matchens gång.

Det här spelet har nu blivit mycket populärt och spelbolagen tävlar om att erbjuda fler och bättre livespel. Ovan hittar du vår lista över bettingsidor med livespel. Vi har noggrant valt ut dessa spel baserat på deras bästa odds, bonuserbjudanden och övergripande användarupplevelse på mobila enheter.
Hur väljer jag det bästa spelbolaget för livebetting?

Precis som alltid hänger valet av rätt spelbolag för just dig på en mängd olika saker. Det finns aldrig något rätt eller fel i valet av spelbolag, utan allt handlar om dina egna preferenser.

Några saker du bör tänka på när du väljer en webbplats för livebetting är:

  1. Omfattningen och urvalet av live-spel som erbjuds. Vissa företag har fler livespel tillgängliga än andra, vilket kan vara en viktig faktor om du gillar att satsa på många olika sporter.
  2. De odds och marknader som webbplatsen erbjuder. Olika webbplatser kan ha olika odds på olika spel, så det är en bra idé att jämföra oddsen innan du fattar ditt beslut.
  3. Användarvänligheten och mobilfunktionaliteten på webbplatsen. Om du gillar att satsa på livespel när du är på språng är det viktigt att webbplatsen är lätt att använda och kompatibel med din mobila enhet.
  4. De bonusar och kampanjer som webbplatsen erbjuder. Du kanske kan dra nytta av särskilda bonusar när du gör live-spel, så det kan vara en bra idé att kolla upp vad varje webbplats har att erbjuda innan du bestämmer dig för var du ska satsa.

Vilka spelobjekt finns att spela på live?

Livebetting har blivit enormt populärt de senaste åren eftersom det ger spelarna möjlighet att göra snabba och actionfyllda satsningar under en match. Några av de mest populära livespelarna är att förutse vilken spelare som kommer att göra det första målet, satsa på hörnor eller straffar och välja om ett lag kommer att vinna eller förlora.

Precis som för spel inför match så är utbudet av spel som kan läggas under matchens gång mycket stort. Förutom de vanliga matchspelen kan du även spela på att båda lagen gör mål och på rätt resultat. Naturligtvis kan du också satsa på vilken spelare som kommer att göra det första målet, vilket är möjligt hos många bookmakers både som ett livespel och ett pre-match bets.

Men det finns fler saker som kan göras här. Till exempel medan en hörnspark tilldelas kan du satsa på utgången av denna händelse. Man kan också satsa på en straffspark, som också är ett mycket känslomässigt ögonblick under matchen och som ofta leder till oväntade resultat.

Här följer en lista över några olika spelobjekt för liveodds:

  • Slutresultatet i matchen
  • Antal mål/hörnor/straffar i mötet
  • Vilken spelare eller vilket lag som gör nästa mål
  • Hur utfallet i en hörna eller straffsituation blir
  • Om en specifik spelare byts in eller ej
  • Vem som drar på sig nästa gula kort

Bästa spelbolagen för live betting på fotboll

Fotboll hör till de vanligaste kategorierna när det kommer till spelande överlag, och detta är inget undantag när det kommer till liveodds. Precis som för konventionell spelverksamhet före match finns det ett antal bra webbplatser för livespel att välja mellan, utan att du behöver nöja dig med den första du stöter på.

I fotboll kan ett byte av en spelare göra en stor skillnad i matchbilden, där ett alg kan få in ny energi. Dessa byten sker ofta mot slutet av matchen, vilket kan öppna upp för bra lägen att livebetta på mötet.

Bästa bettingsidorna för livebetting på hockey

Ishockey är en mycket fartfylld sport som många tycker om att spela på. Detta då en match på 60 minuter kan bjuda på en mängd vändningar, numerära överlägen och vassa skott. Allt detta tillsammans kan ge en spännande live-spelupplevelse.

Då många spelare får möjligheten till speltid under en hockeymatch är det vanligt att spelbolagen erbjuder en mängd spel på enskilda spelare. Det kan då handla om vem i laget som gör nästa mål, får med sig flest poäng från mötet, eller sätter slutresultatet.

Bästa spelbolagen för livebetting på tennis

Är tennis verkligen ett bra spelobjekt för livespel? Absolut! Precis som i alla andra sporter finns det intressanta saker som kan hända under en tennismatch och som kan skapa goda möjligheter att placera live-spel

Till exempel kan en spelare som hamnar efter i poängställningen vara mer benägen att ta risker för att försöka komma ikapp. Detta kan leda till fler dubbelfel eller fler oavgjorda fel.

Bästa bettingsidorna för live betting på E-sport

En kategori med spelobjekt som växt markant under de senaste året är E-sporten. I och med att många nu tycker att det är lättare att streama live-spel på internet har bettingsajter börjat erbjuda fler sätt att satsa på matcher i e-sporter som League of Legends, Dota 2 och Counterstrike: Global Offensive.

Det är inte alla spelbolag som erbjuder denna typ av livespel i sitt utbud, men det finns samtidigt spelbolag som valt att helt och hållet rikta in sig på denna nisch. Dessutom erbjuder bolagen ofta möjligheten att streama matcherna på deras egna plattformar, allt för att underlätta för dig som spelare.

Våra bästa tips för Livebetting

När du ska lägga ett spel mitt i matchens hetta gäller det inte bara att hitta rätt spel, utan även rätt läge. Detta då oddsen på livespelen ofta förändras kontinuerligt utifrån det som händer på planen. På förhand kan till exempel det ena laget ses som stora favoriter, men om motståndarna tar ledningen kan oddsen förändras rejält.

För att få ut så mycket som möjligt av livebetting är det en bra idé att hålla ett öga på oddsen medan du tittar på matchen. På så sätt får du en bättre uppfattning om vilken position som sannolikt kommer att erbjuda gynnsamma odds, och även hur stor risk du vill ta baserat på din kunskap om varje lag

I livebetting gäller det att vara snabb, så att redan innan läget infaller sig ha en bra uppfattning om vilket spelbolag som erbjuder bäst odds är en oerhört stor fördel. Att dessutom redan ha ett registrerat konto med spelbara pengar tillgängligt snabbar på processen ytterligare.

Det är alltid det odds som står när du lägger ditt spel som gäller för din eventuella vinstutdelning.