Spelbolag och bettingsidor med Paysafecard var något som var populärt för cirka 10 -15 år sedan. Paysafecard är ett kort som säljs hos flertalet återförsäljare och sedan använda som betalningsmedel på en mängd olika ställen online.

Paysafecard går än idag att använda hos flera olika spelbolag. Många använder det med tanke på säkerhetsfaktorn att du inte behöver uppge varken bank- eller kreditkortsuppgifter i samband med din insättning. När du köper kortet i butik kan du också betala det med kontanter.

Spelbolag med Paysafecard

Paysafecard är en relativt vanlig insättningsmetod hos spelbolag idag, även om det var betydligt vanligare förut. Det är framförallt en betalningsmetod som är mycket säker för betting då du varken behöver ange kreditkortsuppgifter eller bankuppgifter i samband med en insättning. Det är även enkelt att köpa kortet i fysiska butiker med en valfri summa att tillgå på kortet.

Den största nackdelen med denna metod är att du inte kan ta ut pengar med den, då blir du istället tvungen att registrera dina bankuppgifter ändå. Paysafecard är helt avgiftsfritt att göra insättningar med så länge du använder det inom 12 månader från inköp. Om du överskrider denna tidsperiod så dras ca 20 kr från kortet månadsvis.

När det kommer till onlinebetalningar så är Paysafe ett av världens största företag och det är det kända bolaget Skrill som äger denna betalningsmetod.

Om du vill spela på ett spelbolag med Paysafecard så har vi gjort en enkelt guide till dig nedan som du kan följa i fem enkla steg.

  1. Hitta en återförsäljare där du kan köpa ett Paysafecard
  2. Köp ett Paysafecard med valfritt belopp
  3. Välj ett spelbolag som accepterar Paysafecard som betalningsmetod
  4. Använd koden på kortet för att göra en insättning
  5. Börja spela

Så att använda denna betalningsmetod för att göra en insättning är enkelt och går relativt snabbt. Den största nackdelen är som tidigare nämnt att du inte kan ta ut pengar via denna metod.

Paysafecard hos svenska spelbolag

Förutom i länder som England, Spanien, Tyskland, Storbritannien och Grekland är Paysafecard som betalningsmetod också numera relativt vanligt i Sverige och hos svenska spelbolag.

Du hittar även tusentals butiker i landet där du kan köpa kuponger och få ett fysiskt kvitto med PIN-kod. Samtidigt kan förbetalda kort köpas online, vilket innebär att du inte alltid ens behöver gå till en butik för att hitta närmaste återförsäljare.

Detta är givetvis speciellt fördelaktigt för de som kanske inte har Direkten, Pressbyrån eller 7-Eleven i närheten av sina hem.

När det gäller svenska spelbolag och bettingsidor så är det inte alla som accepterar Paysafecard som betalningsmetod, men det finns vissa som gör det.

Som tidigare nämnt ägs betaltjänsten av Skrill, vilket innebär att du även kan använda Paysafecard för att fylla på ditt Skrill-konto. Du kan även ladda upp kuponger i andra valutor. Utöver svenska bettingsidor kanske du även vill spela spel på utländska casinon. Eftersom du kan köpa många olika förbetalda kort behöver du inte bara slippa krånglet med att växla valuta, du kan helt enkelt köpa ett kort i svensk valuta och sedan fylla ett annat kort med till exempel Euro. Om du vill använda pengarna till att handla i olika nätbutiker är det förstås också en fördel.

Oddsbonusar med Paysafecard

När det gäller oddsbonusar, välkomstbonusar eller andra typer av bonusar hos spelbolag så är det inte alla betalningsmetoder som tillåter en bonus. Skrill och Neteller är två betalningsmetoder som inte går att använda om man vill ta del av en bonus.

Då kan man såklart tänka att även Paysafecard är en betalningsmetod utan bonus, men så är inte alltid fallet. Hos flera Spelbolag kan man faktiskt ta del av en bonus när man gör en insättning med Paysafecard.

Detta varierar dock en hel del mellan olika bettingsidor och det är upp till varje enskilt spelbolag att själva sätta reglerna kring detta. Om du är intresserad av att ta del av en bonus och tänker göra en insättning via Paysafecard så var nog med att kolla upp vad som gäller först.

FAQ – Vanliga frågor om Paysafecard

Vad är ett Paysafecard?

Ett Paysafecard är en typ av kort som du kan köpa online eller i fysiska butiker. På kortet finns en kod som du kan använda för att göra insättningar på exempelvis bettingsidor till det värde som du köpt kortet för. Man kan likna det vid ett betalkort för engångsbruk.

Vad kostar det att använda ett Paysafecard?

Det är helt avgiftsfritt att göra insättningar med Paysafecard. Dock kan det tillkomma avdrag av värdet på ditt kort om det är inaktivt längre än 12 månader.

Är det säkert att göra en insättning på ett spelbolag med Paysafecard?

Ja, det är helt säkert och tryggt att sätta in pengar med Paysafecard hos ett spelbolag eftersom du inte behöver lämna ut några kortuppgifter.

Kan jag ta ut pengar via Paysafecard?

Tyvärr kan man inte ta ut pengar via Paysafecard. Då måste man istället registrera sina bankuppgifter och få pengarna skickade till sitt bankkonto istället.

Kan jag få en välkomstbonus när jag sätter in pengar via Paysafecard?

Du kan få välkomstbonusar eller oddsbonusar när du gör en insättning via Paysafecard. Detta varierar dock mellan olika spelbolag, så var noga med att kolla upp vad som gäller innan du gör din insättning om du vill ta del av en bonus.