Trustly är en betalningstjänst som ägs av det svenska företaget Trustly Group AB som grundades 2008. Trustly erbjuder snabba betalningar direkt via din internetbank, helt och hållet kostnadsfritt. Betalningsmetoden är även 100% säker eftersom att du använder ditt BankID för att verifiera betalningar.

När det gäller spelbolag och bettingsidor med Trustly så är detta något som blivit alltmer vanligt på den svenska spelmarknaden under senare år. Idag hittar du Trustly hos nästan alla spelbolag med svensk licens vilket innebär att insättningar och uttag går blixtsnabbt samt att du enkelt skapar ett konto i samband med din första insättning.

Spelbolag med Trustly

Att hitta en bra bettingsida att spela på är idag inte helt enkelt då utbudet är väldigt stort och det finns en hel del spelbolag att välja mellan. I början när spelbolagen började finnas online så var utbudet av sport och matcher ganska begränsat, speciellt i Sverige.

På den tiden var det det stora engelska sajten som utgjorde majoriteten av betting och odds online. Även om svenska spelare kunde spela på dessa sajter så kunde det bli lite krångligt när det kom till insättningar och uttag.

Men när Trustly introducerades på den svenska spelmarknaden så tog de det till en helt ny nivå genom att erbjuda snabb betting och betting utan konto, vilket var väldigt uppskattat bland svenska spelare.

Skandinaviska spelare är inte speciellt intresserade av de stora engelska sporterna som exempelvis hästkapplöpning, cricket och rugby, istället var det fotbollen som var den största sporten bland svenskar som spelade på engelska sajter.

Sedan Trustly blev ett betalningsalternativ på det svenska bettingsidorna så ser utbudet helt annorlunda ut och intresset har ökat avsevärt. Idag hittar du Trustly på nästan alla spelbolag med svensk licens som erbjuder odds och ett stort antal sporter.

De vanligaste sporterna att betta på hos spelbolag med Trustly är ishockey, tennis, basket, fotboll, boxning och många andra sporter.

Därmed har betting online blivit väldigt populärt i Sverige och är för många en stor hobby där åldrarna varierar kraftigt.

Trustlys utveckling på den svenska marknaden

De senaste åren har bettingen inom Sverige utvecklats väldigt mycket och vi har gått från insättningar och uttag som tog tid till att numera kunna göra omedelbara insättningar och uttag av våra vinster, vilket så klart har välkomnats varmt av de svenska spelarna.

Även när det gäller säkerheten och tryggheten så har det blivit mycket bättre med Trustly eftersom att du måste verifiera både din identitet och dina insättningar och uttag med BankID när du använder dig av Trustly.

Det är även väldigt svårt att bli hackad eller att få sitt konto stulet eftersom att du inte använder dig av användarnamn och lösenord när du spelar betting med Trustly. Då du verifierar dig och loggar in med ditt BankID och din personliga kod är det väldigt svårt för någon annan att få åtkomst till ditt konto.

Den främsta fördelen som många spelare ser med Trustly är att både insättningar och uttag är omedelbara vilket gör att du inte behöver vänta på att pengarna ska komma in på spelkontot eller att dina vinster ska nå ditt bankkonto.

Man kan även se på bettingsajter utanför Sverige att Trustly blir en betalningsmetod som finns mer och mer tillgänglig och som används allt oftare av spelare internationellt.

För bara ett par år sedan så var det kortbetalningar med Visa eller Mastercard som var den populäraste betalningsmetoden när du ville göra en insättning eller ett uttag på en bettingsajt.

Men sedan Trustly dök upp så har denna metod helt och hållet tagit över den svenska spelmarknaden när det kommer till betalningar.

Fördelar med Trustly på bettingsidor

Det finns en hel del fördelar med Trustly på bettingsidor. För att nämna några så kan du se vilka fördelar vi anser vara det huvudsakliga i listan nedan.

  • Snabba insättningar och uttag
  • 100% säker betalningsmetod
  • Spel utan registrering på traditionellt vis
  • Tillgång till bettingbonusar
  • Inget kortnummer eller kontonummer krävs

Ärligt talat så kan vi inte på rak arm komma på någon nackdel med Trustly, vilket är ovanligt för en betalningsmetod på en betting sida. Eftersom Trustly erbjuder allt ovanstående så ser vi ingenting negativt med betalningsmetoden i nuläget.

Tillgång till bonusar med Trustly

Det är inte helt okänt att det finns vissa betalningsmetoder som gör att du inte kan ta del av välkomstbonusar eller andra bonuserbjudanden. Detta gäller främst e-plånböcker som Neteller och Skrill och anledningen till detta är att det tidigare skedde en en hel del fusk kring bonusarna.

Men lyckligtvis så kan du ta del av alla odds- och bettingbonusar när du gör en insättning med Trustly. Oavsett vilket spelbolag med svensk licens du spelar oss så är du alltid berättigad en bonus när du sätter in pengar via Trustly, förutsatt att spelbolaget erbjuder en bonus såklart.

Risken för att fusk ska ske när du använder dig av Trustly och BankID är obefintlig, därmed tillåter alla spelbolag att det som använder denna metod även får ta del av bonuserbjudanden. Anledningen till detta är att du identifierara dig med ditt personnummer, där spoelbolaget omedelbart kan se om du redan har nyttjat din bonus hos dem eller inte.

En annan fördel med att ta del av en bonus när du använder dig av Trustly är att alla insättningar och uttag är helt och hållet avgiftsfria samt att dina vinster är skattefria när du spelar på en bettingsida med svensk licens.

Betting utan konto med Trustly

Du som har spelat på odds och bettingsajter länge känner säkert igen dig i att registreringsprocessen tidigare kunde vara både krånglig och tidskrävande, samt att en hel del dokument behövde skickas in för att styrka din identitet.

Men i och med att Trustly dök upp så slipper vi nu detta eftersom att du istället verifierar din identitet med BankID i samband med din insättning. Det innebär alltså att du slipper fylla i dina personuppgifter som namn, adress, mailadress, telefonnummer och personnummer.

Detta är både smidigare och det sparar en hel del tid vilket gör att du istället kan komma igång med att spela på dina favoritmatcher snabbare.

Du behöver inte heller tänka på att skicka in dokument i samband med att du begär ett uttag för att styrka din identitet. Tidigare vid registrering på traditionellt vis så krävdes ofta att du skickade in dokument som exempelvis en räkning, kontoutdrag mm. för att få ditt uttag behandlat och godkänt.

Denna process kunde ta flera dagar och ett uttag kunde ta så lång tid som upp till en vecka och så länge vill ju ingen behöva vänta på sina vinster.