Ett av de vanligaste bankkorten i Sverige och i Europa är VISA-kortet. De flesta bettingsidor erbjuder i dag insättningar och uttag med VISA. Den största fördelen med att använda ett VISA-kort är att det är en väldigt trygg och säker betalningsmetod.

Du kan även ta del av oddsbonusar och andra bonuserbjudanden när du väljer att göra insättningar med ditt VISA-kort. Med tanke på att det är en så pass välkänd betalningsmetod så är det många spelare i Sverige som väljer att använda sitt VISA-kort när det spelar på bettingsidor.

Svenska spelbolag med VISA

Odds och betting har funnits länge på spelmarknaden nu, men det är främst på senare år som det har tagit fart och blivit väldigt populärt, speciellt i Sverige.

Detta beror främst på att svenska spelbolag har börjat erbjuda ett stort urval av sporter och matcher att spela på till skillnad från förut då utbudet var relativt litet. Idag erbjuder svenska spelbolag spel på många olika marknader över hela världen vilket innebär att man kan betta på sina favoritlag hos de flesta spelbolagen.

När det kommer till betalningsalternativ så har VISA alltid varit ett av de mest populära valen i Sverige och övriga världen. Även om VISA fortfarande används av många så är det en betalningsmetod som har fått många konkurrenter på den svenska marknaden.

Men för dig som fortfarande föredrar att göra insättningar och uttag med ditt VISA-kort så erbjuder lyckligtvis de flesta spelbolagen denna betalningsmetod fortfarande och kommer troligtvis att göra ett bra tag framöver.

Den största nackdelen med att använda sig av ett VISA-kort vid insättningar och uttag på bettingsidor är att det tillkommer en procentuell avgift på summan som du sätter in eller tar ut, något som många andra betalningsmetoder slopat.

Det finns även en viss gräns för hur mycket du kan ta ut till ditt VISA-kort under en viss period, vilket i en del fall kan begränsa dina vinster som du kan ta ut till ditt konto.

VISA – En av de vanligaste betalningsmetoderna

VISA som länge har varit en av de vanligaste betalningsmetoderna på bettingsidor erbjuds fortfarande hos de flesta spelbolagen. Spelbolag som erbjuder VISA som betalningsmetod erbjuder också ofta andra typer av kort som man kan göra insättningar och uttag med.

Om man ser till betting i Sveriges historia så tar i princip alla betting sidor VISA vid insättningar och uttag. Detta är dock inte alltid lika självklart för nya bettingsidor som lanseras under 2022. Då är det vanligare med andra typer av betalningsmetoder som är snabbare och lämpar sig mer för svenska spelare.

Insättningar & uttag med VISA på bettingsidor

VISA kan användas för att göra både insättningar och uttag på spelbolag med svensk licens. Det är enkelt att sätta in och ta ut pengar med sitt VISA-kort.

För att göra en insättning med VISA så väljer du helt enkelt det alternativet i kassan, sedan skriver du in ditt kortnummer, giltighetsdatumet på kortet samt CVV-koden som är de tre sista siffrorna på kortets baksida. Slutligen väljer du vilket belopp du vill sätta in.

När du gör en insättning med VISA så kommer pengarna in på ditt spelkonto omedelbart och du kan sätta igång med ditt spelande direkt.

För att göra ett uttag till ditt VISA-kort så gör du på precis samma sätt som vid insättning. Fyll i kortuppgifterna och välj det belopp du vill ta ut. Tänk dock på att du måste ta ut pengarna till samma kort som du gjorde insättningen med.

Något som är bra att känna till är att ett uttag till ett VISA-kort kan ta 1-3 dagar, du får alltså inte in dina pengar direkt på kontot. Exakt hur länge det tar beror på vilken bank du har.

Odds- och bettingbonusar med VISA

På bettingsidor med VISA kan du som ny spelare i regel alltid ta del av en välkomstbonus när du gör en insättning med ditt VISA-kort. Detta här är såklart en stor fördel för dig som är intresserad av att ta del av en bonus och vill sätta in pengar med ditt bankkort.

Faktum är att det finns vissa bonusar som en del bettingsidor med VISA delar ut till återkommande spelare. Detta är oftast bonusar i form av cashback eller gratisspel, vilket såklart är uppskattat av lojala spelare.

Så för dig som är ute efter bonuserbjudanden så kan du alltid vara säker på att du kan ta del av dessa när du väljer att göra en insättning med ditt VISA-kort.

Säkra betalningar med VISA

Den kanske största fördelen med att betala med ett VISA-kort är att det är väldigt säkert och en trygg betalningsmetod som man aldrig behöver tvivla på.

Eftersom VISA är en så pass populär betalningsmetod för många olika saker och för att det används över hela världen så kan man vara säker på att tekniken bakom är 100% trygg och säker.

Många kan tycka att det är obehagligt att knappa in sina kortuppgifter online, men med den säkerheten vi har idag så kan man garanterar sig själv att inga känsliga uppgifter läcker ut när du spelar hos ett spelbolag med svensk licens.