Zimpler är ett svenskt betalningssystem som grundades år 2012 i Sverige. Det är en perfekt betalningsmetod för dig som inte vill lämna ut kortuppgifter på nätet eller för dig som gillar att spela betting i mobilen.

Det finns många fördelar med Zimpler men det som kanske sticker ut allra mest är att det är en väldigt enkel betalningsmetod att använda som även erbjuder snabba betalningar. Denna betalningsmetod används mer och mer på svenska bettingsajter då den är omtyckt av de flesta spelarna.

Om man är bekant med betalningsmetoden Trustly så kommer man att känna igen sig en hel del i Zimpler då det liknar varandra på många sätt. Här kommer vi att gå igenom mer om Zimpler som betalningsmetod på bettingsidor och hos spelbolag, samt förklara hur det fungerar.

Bettingsidor med Zimpler

Zimpler grundades i Sverige 2012 och har idag drygt 50 anställda. Deras mål var att göra betalningar enkla och smidiga men även kunna erbjuda snabba betalningar, vilket de har lyckats med.

Idag finns ungefär 400 000 använder i Europa och det är en betalningsmetod som verkar bli mer och mer populär i många olika sammanhang.

Även på betting sidor så är Zimpler en betalningsmetod som blir alltmer vanlig och som verkar vara uppskattad bland svenska spelare. Det är dock inte alla spelbolag som erbjuder Zimpler som betalningsmetod, men relativt många gör det.

Eftersom Zimpler samarbetar med alla svenska banker så gör det att målgruppen för vem som kan använda betalningsmetoden på bettingsajter blir ganska bred och därmed är det en så pass populär som den är.

Betting med Zimpler faktura

Något som alla dock inte känner till är att Zimpler inte bara är en betalningstjänst för direkta insättningar och uttag utan även en betalningsmetod som erbjuder betting mot faktura.

Detta är självklart något som måste användas med stort ansvar då det kan ha väldigt negativa effekter om det missbrukas. Men om du har bra koll på din ekonomi så är betting mot faktura ett bekvämt sätt att spela på.

Du kan sätta in pengar på ditt spelkonto via Zimpler och väljer att betala med faktura i slutet av varje månad. Alla dina insättningar samlas då på en månadsfaktura där du betalar allt på en gång i stället för att det dras pengar varje gång när du gör en insättning.

Bettingsidor med Zimpler 2022

Den största anledningen till varför Zimpler har vuxit så pass mycket som det har gjort är med anledning av deras smarta och innovativa lösningar.

Det finns egentligen ingen annan tjänst som erbjuder just vad Zimpler gör, vilket är insättningar via faktura där du bara behöver använda ditt mobilnummer för att sätta in pengar på bettingsidor.

Att det är så pass enkelt och att det finns så många olika alternativ som exempelvis snabba insättningar och snabba uttag hos bettingsidor, faktura, autogiro och mycket annat gör att svenska spelare lockas till att använda tjänsten, vilket inte alls är konstigt.

En viktig faktor för dem som spelar på odds och betting online är att det finns fördelaktiga betalningsmetoder där insättningar och uttag är snabba, precis som med Zimpler.

Så om du är en av dem som inte provat på att använda Zimpler på en bettingsida så kan vi verkligen rekommendera att du gör det om du vill uppleva blixtsnabba betalningar.

Bonusar med Zimpler

Nästan alla bettingsidor som erbjuder en välkomstbonus eller något annat bonuserbjudande accepterar att spelare sätter in pengar med Zimpler. Detta är perfekt för dig som vill ta del av en bonus och samtidigt kunna göra smidiga betalningar.

Hos de allra flesta bettingsidor så erbjuds nya spelare en välkomstbonus som normalt sett ger 100% på det belopp du sätter in. Det innebär att du dubblar dina pengar och får mer att spela för och förlänger på så sätt även speltiden.

Även dina vinstchanser ökar eftersom att du spelar för mer pengar och då kan betta på fler matcher och högre odds.

För dig som sätter in pengar via Zimpler så är dessa välkomstbonusar tillgängliga till skillnad för det som väljer att sätta in pengar via exempelvis e-plånböcker där någon bonus oftast inte erbjuds.

Anledningen till detta är att tidigare så missbrukades bonusarna en hel del när spelare satte in pengar via exempelvis Skrill eller Neteller. Men när man sätter in pengar via Zimpler så går det inte att fuska till sig en bonus på något sätt vilket gör att spelbolagen accepterar denna betalningsmetod i samband med att man tar del av en välkomstbonus.

Fördelar med Zimpler

Zimpler har många fördelar och det finns en hel del som talar för att du bör använda denna betalningsmetod om du vill kunna göra snabba insättningar och uttag enkelt.

Nedan kan du se en lista av de främsta fördelarna som vi anser att Zimpler har.

  • Betting mot faktura
  • Snabba betalningar
  • Enkla betalningar
  • Säker metod för insättningar och uttag
  • Välkomstbonusar

Om man slår samman alla dessa fördelar så kan man snabbt räkna ut att Zimpler är en väldigt bra betalningsmetod med mycket positiva saker. För de som hellre vill betala för sina insättningar en gång per månad så är Zimpler faktura ett smart val som gör det ännu bekvämare att spela på odds och betting.

Att uttag och insättningar går snabbt är så klart fördelaktigt samtidigt som det är väldigt simpelt att använda betalningsmetoden. För dig som gillar välkomstbonusar eller andra bonuserbjudanden så är det såklart en fördel att Zimpler är godkänt för detta.

Så för dig som inte provat på betting med Zimpler ännu så tycker vi att du ska göra det då du kan förvänta dig snabba insättningar och uttag från en betalningsmetod som lever upp till högsta standard, både när det gäller säkerhet och upplevelse.